Balustrades van glas en RVS op maat gemaakt

De trappen balustrades en vides balustraden van KENNGOTT hebben een moderne uitstraling en kunnen gemaakt worden geheel naar eigen design of wens! Uiteraard hebben wij een heleboel voorbeelden in onze trappen showroom te Amsterdam voor u opgesteld staan om een idee te geven van de mogelijkheden.

Wij plaatsen uw glazen balustrade vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal glazen balustrades en RVS balustrades die wij hebben gebouwd.

Glazen balustraden geven een maximale transparantie in uw woning zonder dat er belemmerende delen het mooie uitzicht ontsieren. Roestvast stalen trap of roestvast vide balustraden zijn heel modern en geven een luxe uitstraling aan uw huis of bedrijfspand, tevens is dit materiaal onderhoudsvrij.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande balustraden of u wilt u een balustrade trap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Of ga zelf lekker aan de slag met onze Trappen configurator. Gebruik daarvoor de knop onderin deze pagina.

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u alle trappen en mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail (info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze trappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen. U kunt ook uw eigen trap ontwerpen via ons trappen design programma. Gebruik daarvoor de knop hieronder. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse balustraden trappen in de aanbieding. Bij de trappen projecten vindt u meerdere foto’s van één project.