Glazen trappen staan erg goed in een ruimtes die omgeven wordt door licht. De transparantie van een glazen trap geeft een minimale visuele onderbreking van de ruimte, maar is tegelijkertijd ook spannend en modern. Een glazen trap geeft je huis of bedrijfspand een moderne en frisse uitstraling.

Glazen trappen op maat gemaakt

Wij plaatsen uw glazen trap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal glazen trappen die wij hebben gebouwd.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande glazen trappen of u wilt u een glazen trap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u alle trappen en mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail (info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze trappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen. Sinds kort kunt u zelfs uw eigen trap ontwerpen via ons trappen design programma. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse showroom trappen in de aanbieding. Bij de trappen projecten vindt u meerdere foto’s van één project.