Glazen trappen staan erg goed in een ruimte die omgeven wordt door licht. De transparantie van de glazen trap geeft een minimale visuele onderbreking van de ruimte, maar is tegelijkertijd ook als spannend en modern element erg aanwezig. Een glazen trap haalt het maximale rendement uit uw ruimte.

Glazen trappen op maat gemaakt

Wij plaatsen uw glazen trap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal glazen trappen die wij hebben gebouwd.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande glazen trappen of u wilt u een glazen trap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u alle trappen en trap mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail ( info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze glazen trappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen. Sinds kort kunt u zelfs uw eigen trap ontwerpen via ons trappen design programma. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse showroom trappen in de aanbieding. Bij projecten vindt u meerdere foto’s van één project.