Natuurstenen trappen zijn uitermate geschikt om een ruimte een extra statige uitdrukking te geven. In musea, rechtsgebouwen, concertgebouwen vind je dergelijke trappen dan ook vaak terug, maar deze trappen doen het ook erg goed in kleinere ruimten, zoals in een woning of een prominente plek in een kantoor. In combinatie met een stalen constructie, kan een natuurstenen trap bovendien een spannend en moderne uitstraling krijgen door het contrast tussen de massieve treden en lichte staalconstructie.

Natuurstenen trappen op maat gemaakt

Wij plaatsen uw natuurstenen trap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal natuursteen trappen die wij hebben gebouwd.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande natuurstenen trappen of u wilt u een natuurstenen trap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u alle natuurstenen trappen en mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail (info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze natuurstenen trappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen. U kunt zelfs uw eigen trap ontwerpen via ons trappen design programma. Gebruik daarvoor het knopje hieronder. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse showroom trappen in de aanbieding. Bij de trappen projecten vindt u meerdere foto’s van één project.