Exclusieve trap op maat laten maken?

Het is misschien niet zo voor de hand liggend wanneer u een nieuwbouwwoning aankoopt of gaat verbouwen, om aan een trap op maat te denken. Toch is dit zeker de moeite waard. Maar weinig huizen zijn echt compleet zonder een goede trap en een kleine aanpassing kan al een enorme invloed hebben op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Een trap laten maken is een investering waar u geen spijt van krijgt. De kosten die u hiervoor maakt, verdient u ruimschoots terug. Een op maat gemaakte trap is een namelijk een waardevermeerdering van uw woning.

Trap op maat: verschillende materialen

Bij Kenngott Amsterdam kunt u bij een trap op maat kiezen uit verschillende materialen. Allereerst is er de klassieker hout. Bij houten trappen kunt u kiezen uit moderne of klassieke stijlen. U kunt ook kiezen voor een natuurstenen trap. Dergelijke trappen hebben een stevig, robuust en betrouwbaar uiterlijk. Ook zijn ze erg stijlvol, waardoor u ze vaak zult vinden in musea of concerthallen.

Verder zijn er ook stevige, roestvrijstalen binnen trappen. Deze trappen worden vaak vanwege hun stoere karakter in huis geplaatst. Ten slotte is er nog heel onorthodox en modern materiaal dat voor een trap kan worden gebruikt: glas. Een glazen trap geeft u minimale visuele onderbreking, waardoor u bijna helemaal door de trap heen naar beneden kunt kijken. Dit is zowel spannend als modern. Uiteraard zijn de glazen treden wel heel stevig, ondanks het feit dat ze van glas zijn. Bij een handgemaakte trap van Kenngott heeft u dus genoeg opties qua materiaal.

Trap op maat laten maken: verschillende modellen

Met een trap op maat van Kenngott kunt u niet alleen uit verschillende materialen, maar ook uit verschillende modellen kiezen. Let wel: niet alle materialen passen bij alle modellen en vice versa.

We beginnen wederom met een klassieker, de rechte trap. Dit is een strakke, no-nonsense trap die u van beneden naar boven en terug brengt. De bordestrap is hetzelfde als een rechte trap, maar met één of meerdere bordessen. Verder zijn er ook nog wenteltrappen en spiltrappen, trappen die draaien.

Ten slotte zijn er ook nog moderne trappen met een uniek en abstract uiterlijk: de zwevende trappen en vrijdragende trappen. Op het eerste gezicht lijkt het alsof deze trappen nergens op steunen, maar ze zijn desondanks enorm stevig. Voor een extra spannende ervaring kunt u zwevende trappen met glazen treden laten installeren.

Met een trap op maat van Kenngott is aan keuze dus geen tekort. Wilt u meer weten over een trap op maat bij Kenngott? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Of ga alvast zelf lekker aan de slag met onze Trappen configurator