Een trap op maat bij Kenngott

Maar weinig huizen zijn echt compleet zonder een goede trap. Als uw woning maar één verdieping en geen kelder heeft, is een trap overbodige luxe. Woont u in een flatwoning, dan is een trap wel nodig, maar is de trap zelf niet uw verantwoordelijkheid. Heeft u echter wel een trap binnen uw woning, dan wilt u hoogstwaarschijnlijk dat deze trap er mooi uitziet en bij de rest van uw woning past. Om dit te kunnen garanderen, biedt Kenngott u een trap op maat aan, zodat u altijd een trap heeft die perfect bij uw woning past.

Trap op maat: verschillende materialen

Bij Kenngott kunt u bij een trap op maat kiezen uit verschillende materialen. Allereerst is er de klassieker: hout. Bij houten trappen kunt u kiezen uit moderne of klassieke stijlen. U kunt ook kiezen voor een natuurstenen trap. Dergelijke trappen hebben een stevig, robuust en betrouwbaar uiterlijk. Ook zijn ze erg stijlvol, waardoor u ze vaak zult vinden in musea of concerthallen. Verder zijn er ook stevige, roestvrijstalen trappen. Deze trappen worden vaak vanwege hun stevige karakter buiten het huis geplaatst. Ten slotte is er nog heel onorthodox en modern materiaal dat voor een trap kan worden gebruikt: glas. Een glazen trap geeft u minimale visuele onderbreking, waardoor u bijna helemaal door de trap heen naar beneden kunt kijken. Dit is zowel spannend als modern. Uiteraard zijn de glazen treden wel heel stevig, ondanks het feit dat ze van glas zijn. Bij een trap op maat van Kenngott heeft u dus genoeg opties qua materiaal.

Trap op maat: verschillende modellen

Met een trap op maat van Kenngott kunt u niet alleen uit verschillende materialen, maar ook uit verschillende modellen kiezen. Let wel: niet alle materialen passen bij alle modellen en vice versa.

We beginnen wederom met een klassieker: de rechte trap. Dit is een strakke, no-nonsense trap die u van beneden naar boven en terug brengt. De bordestrap is hetzelfde als een rechte trap, maar met één of meerdere bordesen. Verder zijn er ook nog wenteltrappen en spiltrappen, trappen die draaien. Ten slotte zijn er ook nog moderne trappen met een uniek en abstract uiterlijk: de zwevende trappen en vrijdragende trappen. Op het eerste gezicht lijkt het alsof deze trappen nergens op steunen, maar ze zijn desondanks enorm stevig. Voor een extra spannende ervaring kunt u zwevende trappen met glazen treden laten installeren.

Met een trap op maat van Kenngott is aan keuze dus geen tekort. Wilt u meer weten over een trap op maat bij Kenngott? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Leave a Comment