Spiltrappen zijn spiraalvormige trappen die om een centrale spil omhoog lopen. In tegenstelling tot de wenteltrap bevindt zich hierbij dus geen open ruimte in het centrum. In verband met de constructie zijn spiltrappen vaak met een stalen of RVS spil gemaakt, maar in de materiaalkeuze voor de treden is van alles mogelijk, zoals hout, staal, glas en natuursteen. De spiltrap heeft nog meer als de wenteltrap als voordeel dat het weinig ruimte inneemt. Veel voorkomend zijn de stalen spiltrappen, die ook veel in de buitenruimte worden toegepast.

Spiltrappen op maat gemaakt

Wij plaatsen uw spiltrap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal spiltrappen die wij hebben gebouwd.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande spiltrappen of u wilt u een spiltrap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u alle moderne houten trappen en mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail (info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze spiltrappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen.

U kunt zelfs uw eigen spiltrap ontwerpen via ons trappen design programma. Gebruik daarvoor het knopje hieronder. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse showroom trappen in de aanbieding. Bij de trappen projecten vindt u meerdere foto’s van één project.