Kenngott trappen

onbeperkte mogelijkheden !

KENNGOTT Amsterdam is sinds de oprichting in het begin van de vorige eeuw uitgegroeid tot Europees marktleider in de trappenbouw met momenteel 150 vestigingen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat verrassende, niet voor de hand liggende combinaties van diverse materialen als natuursteen, hout, (roestvrij) staal, glas en kunststof een trap op maat te realiseren.

Kenngott trappen

elke trap op maat gemaakt

De legendarische KENNGOTT trap geldt als klassieker in de verzorgde wooncultuur en heeft hét gewoon: decoratief en meubelstuk tegelijk, swingend en ruimtebesparend: hét visitekaartje voor uw huis of bedrijfspand. Een trap om een goed gevoel van te krijgen, van onder tot boven. Maak de trap van uw huis of bedrijfspand een lust voor het oog en laat ons u adviseren wat er mogelijk is. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom en zie waartoe wij in staat zijn.

Bij KENNGOTT trappen Amsterdam zijn de mogelijkheden op het gebied van trappenbouw voor zowel de woning- als utiliteitsbouw, nagenoeg onbeperkt! Dit komt onder andere tot uiting in onze uitgebreide brochure en materialen, wij hebben het meest complete assortiment op het gebied van trappenbouw in Europa.

In onze TRAPPEN SHOWROOM kunt u terecht voor zowel houten trappen, natuurstenen trappen, glazen trappen, RVS trappen, aluminium trappen, gietijzeren trappen, stalen trappen als voor spiltrappen, wenteltrappen, steektrappen, kwart trappen, vrijdragende trappen en RVS balustraden. Laat u verassen en verbazen met wat er allemaal is en kan na het zien van onze trappen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een passende vormgeving méér dan alleen kennis van de trappenbouw vraagt. De sfeerbepalende elementen van het interieur dienen bij KENNGOTT Amsterdam als vertrekpunt voor het ontwerp van uw trap. Ook onze prijs/prestatie verhouding zal u zeker aanspreken: gedegen kwaliteit tegen gunstige condities. Laat ons uw voorkeurtrap, eventueel gespecificeerd met foto- en paginanummer weten, dan kunnen wij in overleg met u daarop een nauwkeurige prijsopgave doen. Of u gaat aan de slag met onze trappen configurator en maakt zo uw eigen design.