KENNGOTT International is sinds de oprichting in het begin van de vorige eeuw uitgegroeid tot Europees marktleider in de trappenbouw met momenteel 150 vestigingen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat verrassende, niet voor de hand liggende combinaties van diverse materialen als natuursteen, hout, (roestvrij) staal, glas en kunststof te realiseren.

De legendarische KENNGOTT trap geldt als klassieker in de verzorgde wooncultuur en heeft het gewoon: decoratief en meubelstuk tegelijk, swingend en ruimtebesparend: het visitekaartje voor uw huis. Een trap om een goed gevoel van te krijgen, van onder tot boven. De trap krijgt met andere woorden een steeds prominentere rol in het ontwerpproces.

Kenngott trappen onbeperkte mogelijkheden

Bij KENNGOTT zijn de mogelijkheden op het gebied van trappenbouw voor zowel de woning- als utiliteitsbouw, nagenoeg onbeperkt! Dit blijkt wel uit onze uitgebreide brochure materiaal, het meest complete op het gebied van trappenbouw in Europa.

In onze TRAPPEN SHOWROOM kunt u terecht voor zowel houten trappen , natuurstenen trappen, glazen trappen , RVS trappen, aluminium trappen, gietijzeren trappen, stalen trappen als voor spiltrappen , wenteltrappen , steektrappen, kwart trappen, vrijdragende trappen en RVS balustraden.

Wij zijn ervan overtuigd dat een passende vormgeving méér dan alleen kennis van de trappenbouw vraagt. De sfeerbepalende elementen van het interieur dienen bij KENNGOTT als vertrekpunt voor het ontwerp van uw trap. Ook onze prijs/prestatie verhouding zal u zeker aanspreken: gedegen kwaliteit tegen gunstige condities. Laat ons uw voorkeurtrap, eventueel gespecificeerd met foto- en paginanummer weten, dan kunnen wij in overleg met u daarop een nauwkeurige prijsopgave doen.