Stalen trap op maat gemaakt

De meest bijzondere vormen kunnen met een stalen trap worden gemaakt, doordat staal een sterk en stijf constructiemateriaal is. Onder de mogelijkheden vallen ook zwevende trappen en bijzonder slanke trappen, al dan niet in combinatie met glas. Een stalen trap doet het hierdoor ook erg goed in moderne omgevingen, zoals in ontvangsthallen of in een modern huis of kantoor.

Wij plaatsen uw stalen trap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal stalen trappen die wij hebben gebouwd.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande stalen binnen trappen of u wilt u een stalen binnen trap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u alle stalen trappen en mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail (info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze stalen trappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen. Sinds kort kunt u zelfs uw eigen trap ontwerpen via ons trappen design programma. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse showroom trappen in de aanbieding. Bij de trappen projecten vindt u meerdere foto’s van één project.