Wenteltrappen kunnen door de beschikbare ruimte in bepaalde situaties de enige oplossing zijn. Een wenteltrap neemt immers een minimaal ruimte in. Door de ronde vorm van de wenteltrap komen echter nog meer uitdagingen kijken bij het ontwerp dan bij rechte steektrappen. Denk hierbij aan de verlopende treden en de kromme leuningen en trapboom. Kenngott heeft een ruime ervaring in het ontwerp en de uitvoering van wenteltrappen in verschillende materialen, zoals hout, staal, glas en natuursteen. Veel voorkomend zijn de stalen wenteltrap en gietijzeren wenteltrap.

Wenteltrappen op maat gemaakt

Wij plaatsen uw wentelttrap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal wenteltrappen die wij hebben gebouwd.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande wenteltrappen of u wilt u een wenteltrap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u alle trappen en trap mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail ( info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze glazen trappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen. Sinds kort kunt u zelfs uw eigen trap ontwerpen via ons trappen design programma. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse showroom trappen in de aanbieding. Bij projecten vindt u meerdere foto’s van één project.