Houten trappen op maat gemaakt

Houten trappen hebben van traditie een warm karakter en doen het dus ook goed in een landelijk en klassieke omgeving. De laatste jaren keert de houten trap echter ook terug in de moderne interieurarchitectuur. Hout, indien goed afgewerkt, kan immers ook erg strak ogen, zeker in combinatie met staal. Moderne houten trappen worden zodoende steeds vaker toegepast. Hout heeft dan ook als voordeel dat het in elke vorm afgewerkt kan worden, zowel recht en strak als rond en klassiek.

Wij plaatsen uw klassieke houten trap vanuit Amsterdam door het hele land. Hieronder vindt u een selectie van een aantal klassieke houten trappen die wij hebben gebouwd.

Mocht u interesse hebben in één van onderstaande klassieke houten trapppen of u wilt u een klassieke houten trap op maat, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Onze trappen adviseurs staan u graag te woord en laten u graag alle klassieke houten trappen en mogelijkheden zien in onze uitgebreide trappenshowroom. U kunt ook altijd per mail (info@kenngott.nl) of per telefoon (020-6813346) een indicatie van onze trappen prijzen opvragen of alvast onze brochure bestellen. Sinds kort kunt u zelfs uw eigen trap ontwerpen via ons trappen design programma. In verband met het vernieuwen van onze showroom hebben wij diverse showroom trappen in de aanbieding. Bij de trappen projecten vindt u meerdere foto’s van één project.