Ruimtebesparende trap zorgt voor optimaal gebruik van ruimte

 In Nieuws

In een woning met een beperkte oppervlakte wilt u natuurlijk uw woning zo functioneel mogelijk inrichten. Om de bovenverdieping van uw woning te kunnen bereiken is een ruimtebesparende trap dan wellicht de beste keuze. Kenngott Trappen biedt u een ruim assortiment van verschillende soorten trappen.

Ruimtebesparende trap

Een ruimtebesparende trap zorgt ervoor dat op een kleine oppervlakte iedere millimeter wordt benut zodat er geen ruimte verspild wordt. Een ruimtebesparende trap heeft om-en-om een uitsparing. Zo heeft u op iedere trede voldoende ruimte voor uw voet, maar op de vloer is minder ruimte nodig. Er zijn zelfs trappen die van slechts één vierkante meter gebruik maken.

Op maat gemaakt

Een ruimtebesparende trap van Kenngott Trappen is niet alleen functioneel, maar is daarnaast gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. U heeft ruime keuze uit verschillende materialen mogelijkheden zoals bijvoorbeeld houten trappen, glazen trappen, trappen van staal en natuursteen trappen. U kunt de kleur en/of het motief van de materialen volledig aanpassen aan uw interieur. Ook het leuningsysteem kunt u hierop aanpassen. Een ruimtebesparende trap wordt geheel op maat gemaakt, op basis van uw woning en uw persoonlijke smaak. Uw ruimtebesparende trap heeft een prominente rol in uw woning. Ze is niet alleen zeer functioneel, maar ook decoratief. Een echte sfeerbepaler, van boven naar beneden.

Drie verdiepingen trappenshowroom

Kenngott International is uitgegroeid tot Europees marktleider in de trappenbouw. Momenteel hebben wij 150 vestigingen waar wij onze kennis en ervaring omzetten in verrassende, onconventionele combinaties van materialen en vormgeving. Wij bieden gedegen kwaliteit tegen gunstige condities, en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. In Amsterdam hebben wij een drie verdiepingen hoge trappenshowroom waar u onze trappen kunt komen bekijken. Hier kunnen wij u informeren over de voordelen van een ruimtebesparende trap en de verschillende materiaalsoorten. Ter plekke of naderhand kunnen wij desgewenst voor u een offerte op maat maken. Onze showroom, waar u gratis voor de deur kunt parkeren, is op vrijdag en zaterdag geopend. Wilt u graag op een andere dag langskomen dan is dit ook mogelijk na een telefonische afspraak.

U kunt ons van dinsdag tot en met zaterdag telefonisch bereiken op telefoonnummer 020-6813346. Ook zijn wij via e-mail bereikbaar: info@kenngott.nl

Leave a Comment